ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!ЧЕСТИТ ВЕЛИГДЕН!

Македонска-руската стопанска комора на своите членки и на сите бизнисмени од христијанска вероисповест им ги честита Велигденските празници и има посакува успешни деловни резултати и достигнувања!!!!!!!!!!!!!!!!!