Започнува големата наградна игра за корисниците на Mastercard® и KomPay на Комерцијална банка АД Скопје. Плаќајте бесконтактно и играјте за Toyota Corolla Hybrid или за 90 други награди!

Учеството е многу едноставно и можете да си обезбедите повеќе шанси за награда. Во периодот од 9 декември 2019 до 12 јануари 2020 година, со секоја Ваша бесконтактна трансакција на продажни места во земјата со Mastercard® картичките за физички лица од Комерцијала банка од најмалку 200 денари ќе добиете една шанса за добивка. А, со секоја трансакција од најмалку 200 денари направена со KomPay мобилната апликација за бесконтактни плаќања ќе добиете две шанси.

Колку повеќе бесконтактни плаќања – толку повеќе шанси за награда. Главната награда е автомобил Toyota Corolla Hybrid и ќе ја доделиме на главното извлекување на 22 јануари 2020 година.

Претходно, секоја недела ќе доделуваме по 1 (еден) смартфон Samsung Note 10,1 (еден) лаптоп HP Pavilion i7, 1 (еден) електричен тротинет Hamachi, 5 (пет) гифт-картички за трговскиот центар „Скопје Сити Мол“ во вредност од 5.000 денари и 10 (десет) гифт-картички во вредност од 3.000 денари.

Неделните извлекувања ќе бидат на 18 декември 2019, 25 декември 2019, 2 јануари 2020, 8 јануари 2020 и 15 јануари 2020 година. Во нив ќе учествуваат сите трансакции (кодови за учество) направени во текот на соодветната недела, а во извлекувањето за главната награда ќе учествуваат сите кодови направени во периодот од 9 декември 2019 до 12 јануари 2020 година, кои не се добитни во неделните извлекувања.

Следете ги Facebook страницата и интернет-страницата на Комерцијална банка за дознаете дали сте добитник на награда.

Правила на наградната игра „Бесконтактно плати и награда фати“