Комерцијална банка, членка на Македонско-руската стопанска комора,  ја воведе  новата Mastercard® Wizz Air кредитна картичка, првата и единствена кобрендирана картичка со авиокомпанија во Македонија.
Mastercard® Wizz Air ги нуди сите бенефиции на кредитна картичка прифатена секаде во светот, но и одлични предности и бонуси кои се достапни преку специјалната Програма за лојалност:
*Гратис 600 поени за добредојде (1 поен е еднаков на 1 денар)
Бесплатно групно членство во WIZZ Discount клубот за пониски цени за корисникот на картичката и за 5 патници кои патуваат со него (редовна цена од 60 евра годишно)
*Бонус поени со секое купување:
*4% од износот на трансакција направена на www.wizzair.com
*2% од износот на сите други трансакции
Дополнителни картички за најблиските и многу други поволности.
 Сите детали за картичката и Програмата за лојалност се достапни на следниот линк, а аплицирањето се врши преку експозитурите и филијалите на Комерцијална банка.