Саеми

Саеми

ИНТЕРПЛАСТИКА 2017 – 20-ти Меѓународен саем за пластични маси и каучук 24/01/2017 – 27/01/2017 – МОСКВА градежништво

ПРОДЕКСПО 2017 – 24-ти Меѓународен саем за прехрана и пијалоци 06/02/2017 – 10/02/2017 МОСКВА – Алкохолни пијалоци – Вино

CPM 2017 – Пролет – 28-ми Меѓународен саем за текстил 20/02/2017 – 23/02/2017 МОСКВА – Текстил

МИТТ 2017 – 24-ти Меѓународен саем за туризам и хотелиерство 14/03/2017 – 16/03/2017 МОСКВА – Хотелиерство

ОБУВКИ И КОЖА 2017 – ПРОЛЕТ – 47 -ми Меѓународен саем за обувки и изработки од кожа 21/03/2017 – 24/03/2017 МОСКВА – Мода

МОСБИЛД 2017 – 23 – ти Меѓународен саем за градежништво и ентериери 04/04/2017 – 07/04/2017 МОСКВА – Мебел

ЛЕ ШОУ 2017 – 20-ти Меѓународен саем за кожна облека 29/05/2017 – 31/05/2017 МОСКВА – Мода

МОТОР ШОУ 2017 – 21-ти Меѓународен саем за автомобилска индустрија 21/08/2017 – 24/08/2017 МОСКВА – Автомобилска индустрија

CPM 2017 – Есен – 29-ми Меѓународен саем за текстил 30/08/2017 – 02/09/2017 МОСКВА – Текстил

WORLD FOOD 2017 – 25-ти Меѓународен саем за храна 11/09/2017 – 14/09/2017 МОСКВА – Прехрана

АГРОПРОДМАШ 2017 – 22-ти Меѓународен саем за опрема, машини и делови во прехранбена и преработувачка индустрија 09/10/2017 – 13/10/2017 МОСКВА – Земјоделие