МАКЕДОНСКА-РУСКА СТОПАНСКА КОМОРА НА СВОИТЕ ЧЛЕНКИ, НА ЦЕЛАТА БИЗНИС- ЗАЕДНИЦА И НА СИТЕ ГРАЃАНИ НА ЗЕМЈАВА ИМ ПОСАКУВА СРЕЌНА НОВА 2019 ГОДИНА И ЧЕСТИТИ БОЖИЌНИ ПРАЗНИЦИ СО ЖЕЛБА ЗА ЛИЧЕН И ОПШТ ЕКОНОМСКИ ПРОСПЕРИТЕТ!