Македонско-руската стопанска комора  на своите членки,  на целата бизнис заедница и на сите  граѓани им ја честита новата 2020 година и им посакува прекрасни Божиќни празници, со желби за добро здравје, деловни успеси и вкупен просперитет на државата!