ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ, НАВИСТИНА ВОСКРЕСЕ! Господ нека ги благослови и сочува  семејствата и во  домовите нека донесе здравје, благосостојба и среќа! ЧЕСТИТ ВЕЛИГДЕН

                                                            Македонска – руска стопанска комора