АКТИВНОСТИ

СПАСОВСКИ – БАЗДНИКИН: ПРОДЛАБОЧУВАЊЕ НА СОРАБОТКА МЕЃУ СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА И РУСИЈА

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Оливер Спасовски  го прими амбасадорот на Руската Федерација во нашата земја, неговата екселенција Сергеј Баздникин (17.1.2020 година). На средбата премиерот Спасовски на амбасадорот Баздникин му предаде писмо со честитки до новоизбраниот претседател на Владата на Руската Федерација Михаил Машустин, со желби за успех во извршувањето на должноста и позитивни резултати кои ќе продонесат за натамошен сестран напредок на Руската Федерација и за благосостојба...

Македонски дом

Покровители

Премиум покровители

Партнери

Архива

Поважни линкови