Почитувани,
Ви благодариме за интересот да станете членка на Македонска Руска Стопанска Комора.
За да се зачлените во Македонска Руска Стопанска Комора доволно е доброволно да ни испратите Пристапница за членство.

Електронска пристапница за членство
Пристапница за членство – преземи PDF
Ценовник – преземи PDF