АКТИВНОСТИ

„ВИТАЛИА“ ЗА ТРИ ДЕЦЕНИИ ГИ ОСВОИ ПОТРОШУВАЧИТЕ НА 130 ЗЕМЈИ НА...

Македонскиот премиер Димитар Ковачевски и директорката на Управата за јавни приходи Сања Лукаревска, беа во посета (3.2.2023) на компанијата „Виталиа“ која како голем даночен обврзник значајно придонесува во буџетот на државата преку плаќање на придонеси и даноци по сите основи. „Виталиа“ е чланка на Македонско-руската стопанска комора.  Премиерот Ковачевски посочи дека ваквите компании имаат значајно влијание на растот и развојот на економијата во земјата.Успешната деловна соработка меѓу компаниите и институциите придонесуваат кон посилна економија...

Македонски дом

Покровители

Премиум покровители

Партнери

Архива

Поважни линкови